Нашето предложение за всеки отделен сектор
Банкиране

Банкиране

Еволюира към повече клиентски ориентирани и печеливши бизнес модели, докато ефективно отговаря на допълнителните изисквания на Вашите банкови операции и логистика.

Застраховане

Застраховане

Подобряваме връзката с клиените, от привличане на нови, до кръстосани и последващи продажби на текущи притежатели на Застрахователни полици, чак до събирането на премиите.

Ритейл

Ритейл

Помагаме за по-доброто клиентското усещане и преживяване, от привличането на нови клиенти до увеличаването на доходността от съществуващите.

Телекомуникации

Телекомуникации

Увеличаваме приходите и доходността Ви чрез намаляване на клиентското недоволство, доставяйки по-добри потребителски услуги и увеличавайки значително предимствата Ви.

Комунални услуги

Комунални услуги

Нашите услуги помагат за подобряване на продуктивността на служителите Ви и клиентското обслужване, посредством оптимизация на важни вътрешни и външни процеси и инфраструктура.

Мелон Груп

Мелон е динамична мултинационална група от компании, която предоставя специализирани решения и услуги, които имат за цел да подпомогнат взаимодействията между клиентски ориентирани организации ...

Новини и анализи

12 апр 2021 8 стъпки за подобрение на клиентската комуникация във Вашия център за обслужване на клиенти

При осъществяването на връзка с компания, клиентското изживяване (CX*) става все по...

11 фев 2019 Дигиталната трансформация е стратегически императив за финансови институции, които се надяват да запазят своята важна позиция.

В момента на всяко равнище в банковата индустрия се случва дигитална революция. От ...

Вижте всички новини